Ключарски услуги

Предлагаме абсолютно всички битови ключарски услуги – винаги може да разчитате на опита и професионализма на нашите майстори. Заповядайте в ключарските ни центрове или ни звъннете на тел. 0883 911 911, за да ви информираме не само за ключарските продукти, които предлагаме, но и ако попаднете в аварийна ситуация.

Изработване на дубликати на ключове
Това е най-разпространената ключарска услуга, която ние, естествено, предлагаме. Имаме голямо разнообразие от най-различни заготовки за всички видове ключове – като се почне от най-стандартните и разпространени такива секретни или за интериорни врати и се стигне до редки модели, предназначени за високотехнологични брави и патрони. Изработваме дубликати на всички видове ключове: за къщи, жилища, апартаменти, офиси, за допълнителни брави, патрони, касови брави, за пощенски кутии, катинари, стъклени витрини, вътрешни врати и др.

Ремонт на всички видове заключващи механизми (патрони, дръжки, брави и др.)
Извършваме качествен ремонт на абсолютно всички видове заключващи механизми – патрони, брави и др. Ако имате възможност, донесете ни повредения механизъм, за да извършим ремонта на място или ако това е безпредметно – да ви предложим нов такъв. Естествено, винаги може да разчитате, че на място при вас ще пристигне наш колега авариен ключар, който ще реши проблема или като поправи механизма, или като направо на място го смени с качествен нов такъв.

Монтаж и демонтаж
Нашите майстори ключари имат дългогодишен опит в монтажа на всички видове механизми – от ключалки за и патрони за пощенски кутии и интериорни врати, та до сложни системи за корпоративна сигурност, удачни за използване при големи бизнесцентрове, молове, паник брави за предприятия и др. Може да ни се доверите за монтирането на видове отключващи и заключващи механизми, без тяхното предназначение и сложност да ни притесняват па някакъв начин. Може да разчитате на нашите услуги и при монтажа на каси и сейфове.

Изваждане на счупени ключове
Счупването на ключа в ключалката е крайно неприятна ситуация. Ако това обаче се случи ви съветваме да не прибързвате и да не взимате нещата в свои ръце, освен ако нямате необходимия опит и инструменти. Така съществува опасността да навредите на заключващите механизми и впоследствие да трябва да сменяте патрона или бравата..

Аварийни ключарски услуги
Винаги можете да разчитате на нашите аварийни колеги ключари. Извършваме спешно отключване  на частни домове,  офиси и др. Причините, поради които това се налага може да са от най-различно естество - след промишлени аварии, грабежи, небрежност от страна на работниците там и др. Отключваме и входни врати, такива на общи помещения и др.

Най-често аварийните ключарски услуги са необходими когато:
  • Не успявате да отворите входната врата. Нашите майстори ключари казват, че най-често срещаните причини да се попаднете в подобни ситуации са:
  • Нямате ключ. Това е и причината, поради която най-често се нуждаете от спешна ключарска помощ. В такива случаи или сте загубили ключа си и нямате дубликат на удобно за вас място, или сте попаднали в неловкото положение да излезете и да затворите вратата зад вас по погрешка, която е оборудвана с топка
  • Счупен ключ. Много е неприятно когато счупите ключа в ключалката на касовата брава, в патрона, катинара или в друг заключващ механизъм.
  • Повредени механизми. Точно както всеки друг механизъм и този за заключване на вратата се изхабява с течение на времето. Фините им части се захабяват, в тях се натрупват прах и влага.

        ◦ След кражба. Много неприятна ситуация, при която вратата ви може да бъде счупена, както и заключващите ѝ механизми. В някои ситуации щетите са толкова големи, че единствената възможност е да се монтират нови - било то ключалка или патрон. На трето място може да се наложи да ремонтирате или премахнете счупено парче и т.н.
        ◦ Влизане в притежание. Не много често, но на практика имаме случаи, при които клиентите не могат да влязат в собствеността си поради различни причини – съдебни спорове с роднини, стари собственици не се изнасят и т.н. Важно е след това да имате всички необходими документи, за да се пристъпите към каквото и да било действие, за да влезете в имота си.
        ◦ Отваряне на вътрешна врата или сейф. Необходима е бърза намеса, когато вие или член на семейството ви сте заключени в банята или в друга стая в дома ви. Има ситуации, при които трябва да отворим сейф, което вие не можете да направите по някаква причина (забравена парола, дефектирал механизъм и др.).
        ◦ Отваряне на чужда врата. Богатата практика на нашите аварийни майстори показва, че често аварийните услуги се използват от клиенти, които трябва да отварят врати, които не са на техни имоти – било то заради наводнение вътре, починали хора и т. н.