Дубликати на патентовани профили

В нашите ключарски центрове предлагаме абсолютно всички битови ключарски услуги – винаги може да разчитате на опита и професионализма на нашите майстори ключари. Звъннете на тел. 0883 911 911, за да ви информираме не само за ключарските продукти, които предлагаме, но и ако попаднете в аварийна ситуация.

Най-известните фирми за изработване на патрони, ключове, заключващи механизми, и изобщо на системи за сигурност, всекидневно развиват своите механизми и стратегия, за да са винаги една крачка пред крадците. В keyservice.bg работим с най-известните производители, като сме техни официални представители. Това означава, че освен легално да предлагаме техните висококачествени брави и патрони и въобще цялата гама от продукти, ние имаме право да правим копия на техните специални патентовани профили.

Новите брави и патрони се предлагат със специална карта, която ви съветваме да пазите на сигурно място. Тя носи уникална идентификация и информация конкретно за този продукт, и евентуални копия на тези патентовани профили може да бъдат изработени единствено в оторизираните за целта места. Това се прави, за да се избегне копиране с цел кражба.

Затова, ако се наложи да направите копие на такъв патентован профил, заповядайте в наш център, където майсторите ни ключари разполагат със специалната техника и най-вече със специалното разрешение от фирмата производител, за да извършат тези операции. Може предварително да ни звъннете на тел. 0883 911 911, за да уговорим удобен за вас час.