Автоключарски услуги

Автоключарският и ключарски център Key Service ви предлага пълна гама от услуги, касаещи вашите заключващи системи, независимо от марката на вашия автомобил. Винаги можете да звъннете на тел. 0883 911 911, ако се нуждаете от допълнителна информация или консултация.

Ако имате нужда от спешна помощ, наш опитен автоключар ще бъде на посоченото от вас място максимално бързо.

Изработка на автоключове

Изработваме всички видове автоключове. Вие бихте имали нужда от дубликат или нови такива в следните случаи:
    • Когато се нуждаете от резервен автоключ. Мнозина шофьори са склонни да ползват само един, което може да им донесе много главоболия, да им коства време и най-вече финанси.
    • С течение на времето механизмите в ключалките се захабяват и повреждат. В такива случаи се налага да подмените ключа, защото съществува рискът той да престане да функционира. Както можете да предположите, такива неприятности се случват точно когато сте на път или сте излезли в отпуска.
    • Когато загубите единственото си копие. Тогава се налага да се направи нов по вашата автоключалка и да се обучи, за да се синхронизира с превозното средство.

Ремонт на автоключове и дистанционни
При повреда на вашия автоключ или дистанционно управление може да разчитате, че ние сме в състояние да поправим всеки един модел. Проблемите по ключа може да са от най-различно естество – повредена платка, микро или външни бутони, изтощена батерия на дистанционното, развалена кутийка и т.н. Най-добре е да се консултирате с наш специалист, преди да пристъпите към закупуване на нови елементи.

Ремонт на автоключалка
Освен в случаите на изхабяване или повреждане поради неправилна употреба, ремонтирането на Вашата автоключалка се налага най-често когато целостта ѝ е нарушена следствие на опити за взлом. Често се случва крадците само да ви причинят неудобство и дискомфорт, влизайки в автомобила ви – без да са откраднали нещо значимо или да не са успели, или искали да го подкарат. Почти винаги обаче нанасят непоправими поражения върху заключващите системи. В такъв случай ключалките на вратата, контактният ключ и тези на багажника може да са изтръгнати, пробити, счупени и т.н.

Синхронизация на ключове и дистанционни
Key Service извършва синхронизация на ключове и дистанционни. Има ситуации, в които дистанционното управление не се свързва с вашия автомобил, дори и след като смените батерията му. Тогава е много вероятно проблемът да е в липсата на синхронизация между тях. Ако е така, се налага ново обучение на автоключа. Това е процес, който няма как да извършите, ако не разполагате с необходимия софтуер и познания.

Синхронизация на табла и модули
Загубата на връзка между вашия автоключ и автомобил не е единственият комуникационен проблем, с който може да се сблъскате. Понякога се губи връзката между имобилайзера и компютъра или автотаблото. Синхронизацията им е услуга, която също предлагаме в автоключарския ни център.

Изтриване (забрана) на ключове от паметта на колата
Тази манипулация се налага когато загубите или откраднат вашия автоключ. В такива случаи сме в състояние да предприемем следните действия:

    • Да забраним (изтрием) автоключа от паметта на автомобила. По този начин вашето превозно средство няма да може да го разпознае. След това действие ще се наложи да обучим нов, който да ползвате.
    • Прекодиране на автоключалките. Това е друг вариант при загуба или открадване. Така старият ключ става практически неизползваем. Трябва да прецените кой от двата варианта е по подходящ и изгоден за вас.

Изключване на имобилайзер (Immo Off)
Един от най-често срещаните автоключарски проблеми, с който се сблъскваме в ежедневието, е този, свързан с имобилайзера. Понякога дори се налага да го изключим. Това се налага при повреда поради електронен дефект, софтуерен проблем, недобър контакт между имобилайзера и автоключа, скъсан ремък и др.

Отключване на автомобили с блокирал механизъм
В случаите когато заключващият механизъм на вашия автомобил блокира, може да ползвате нашите аварийни автоключарски услуги. В състояние сме да отключим всеки модел автомобил, независимо от причината – загубени ключове, развалена ключалки след опит за разпробиване и др.

Вадене на счупен ключ от ключалка
Ако счупите ключа си при опит за влизане във вашето превозно средство, е важно да не изпадате в паника и по възможност да не се опитвате да изваждате сами счупеното парче, защото може да развалите заключващия механизъм.

Заключване на автомобила
Предлагаме допълнително заключване на бусове, камиони и пикапи. Често фирмените превозни средства се нуждаят от допълнителна защита. Когато са постоянно на път и спират по най-различни адреси, складове, халета и др. има опасност да станат обект на кражба, взлом и т.н. Тогава те се нуждаят от още една заключваща система, която не е скъпа и с която се борави лесно.