Ремонт на автоключове и автоключалки, дистанционни

Ремонт на всички видове автоключове, дистанционни и автоключалки е друга услуга, в която нашите майстори автоключари са специалисти. Заповядайте в някои от автоключарските центрове на Key Service и бързо ще поправим вашето дистанционно или автоключ. Естествено, на тел. 0883 911 911 може да разчитате, че наш колега автоключар ще пристигне на посочения от вас адрес максимално бързо, за да ремонтира блокиралата автоключалка на вашата кола.

Ремонт на автоключове и дистанционни
При повреда на вашия автоключ или дистанционно управление може да разчитате, че ние сме в състояние да поправим всеки един модел. Проблемите по ключа може да са от най-различно естество – повредена платка, микро или външни бутони, изтощена батерия на дистанционното, развалена кутийка и т.н. Най-добре е да се консултирате с наш специалист, преди да пристъпите към закупуване на нови елементи.

Тук е моментът да ви припомним, че е крайно рисковано да притежавате само един автоключ. Ако го загубите или ви го откраднат, това впоследствие ще ви коства дота повече средства, време и нерви. Затова ви препоръчваме да ползвате услугата ни изработка и обучение на автоключ. Така ще сте по-спокойни, че дубликат на вашия автомобилен ключ.

Ремонт на автоключалки
Освен в случаите на изхабяване или повреждане поради неправилна употреба, ремонтирането на вашата автоключалка се налага най-често когато целостта ѝ е нарушена следствие на опити за взлом. Често се случва крадците само да ви причинят неудобство и дискомфорт, влизайки в автомобила ви. Почти винаги обаче нанасят непоправими поражения върху заключващите системи. В такъв случай ключалките на вратата, контактният ключ и тези на багажника може да са изтръгнати, пробити, счупени и т.н.

Има ситуации, в които автоключарят няма да успее да поправи повредената автоключалка на място – тогава ще се наложи той да я демонтира и ремонтира в някои от ключарските ни центрове. Какъвто и да е вашият конкретен случай обаче, може да разчитате на бърза и компетентна автоключарска услуга, както и на това, че имаме на склад разнообразие от заключващи механизми.