Гаражни секционни врати

Интелигентни решения за гаражни врати
Гаражни секционни врати
Лесни, гъвкави, интелигентни

Благодарение на изгодното вертикално отваряне, секционните врати изискват малко пространство пред и в гаража, за разлика от конвенционалните врати тип „люлеещо се крило“, които се отварят навън. Крилото на вратата, състоящо се от няколко взаимосвързани секции, се движи нагоре по страничните релси. Така автомобилът може да бъде паркиран точно пред гаража. Нашите клиенти винаги могат да очакват високо функционални, безопасни модели и също така да се насладят на голямо разнообразие от дизайни. Секционната врата може да се комбинира с вградена (пешеходна) врата и странична врата. Секционните врати Teckentrup са с двустенни ламели. Това предпазва от студа в гаража, което не само е от полза за паркираното в него превозно средство, но е и много практично, тъй като пространството в гаража често се използва като работилница или хоби стая и често има директна връзка с отопляемата жилищна площ.

Гаражни секционни врати
Гаражни секционни врати

Нашите остъклени секционни врати също отговарят на изискванията за оптимална енергийна ефективност:

  • Дебелина - 40 мм навсякъде
  • Силно стабилна и топлоизолирана
  • Също така със странични врати / и тип врата във врата
  • С удобна технология на задвижване
  • TÜV-тествана устойчивост при взлом
  • Разнообразие от повърхности
  • Всички повърхности имат окончателно покритие
  • RAL цветове по ваш избор
  • Модерни цветове на специална цена
  • Много видове остъкляване

Секционни врати CarTeck, произведени в Германия

Секционните врати предлагат разнообразен дизайн, който ще задоволи вашите желания. С комбинацията от релеф, повърхностна структура и цвят, можете да си купите секционна врата, която отговаря на 100% на вашите идеи. Допълнителното остъкляване не само осигурява светлина, но и превръща вашата врата в истински дизайнерски акцент. С допълнително вградена врата във вратата или странична врата можете да влезете в гаража си, без да отваряте цялата врата. Комбинираме функционалност с естетика, защото добрият дизайн е иновативна технология, която отговаря на вашите желания. Нашите секционни врати отварят нови светове и предлагат почти безкраен брой индивидуални възможности за дизайн. Ние сме "Произведено в Германия" - и при това от над 80 години. И това преживяване може да се намери във всяка една от нашите секционни врати. Открийте предимствата на секционната врата Teckentrup и намерете възможностите за дизайн и опции.

Разнообразие от цветове
Вградена врата и странични врати Нашата цветова палитра ви дава всички дизайнерски опции, от които се нуждаете, за да съчетаете цвета на вашата гаражна врата със фасадата ви, рамка на прозорец или входна врата - RAL цветове по ваш избор, модерни цветове, метални тонове или атрактивни дървесни декори - нито едно желание не остава неизпълнено.
Разнообразие на повърхности
Вградена врата и странични врати В допълнение към цвета можете да създадете и гаражна врата с комбинацията от релеф и повърхностна структура. Изберете измежду 4 различни релефа, като например дървесна структура или микропрофилиране, и от 4 различни оптики като линейна или касетъчна структура.
Разнообразие от остъклявания
Вградена врата и странични врати Прозрачно, матирано, кръгло или квадратно стъкло: Остъкляването на вратата на гаража осигурява ясна гледка и естествена дневна светлина. Дали като хармонична интеграция или умишлен контраст - съобразени с вашата фасада, странична врата, прозорец или входна врата, стъклените елементи имат решаващо влияние върху цялостната архитектура на вашата къща.
Вградена врата и странични врати
Вградена врата и странични врати Ако вашият гараж няма втори вход и не планирате такъв, поръчайте подходяща странична врата. Ако до гаражната врата няма място за странична врата, вградената врата позволява влизането в гаража без отваряне на основната врата.
Решения за саниране
Вградена врата и странични врати В зависимост от вида на вашият строеж, с нашите специални комплекти за закрепване и капаци новата ви секционна врата може да бъде инсталирана без никакви проблеми. Нашите рамки се приспособяват към всякакви строителни ситуации, покриват пропуски или прикриват крехката зидария.
Задвижвания и аксесоари
Вградена врата и странични врати Интелигентните задвижвания за гаражни врати CarTeck от Teckentrup са "Произведени в Германия" и могат да се използват универсално за секционни врати и за врати тип „летящо крило“. Можете да оборудвате новата си врата безопасно и удобно с широка гама от аксесоари като ръчни предаватели, светлинни бариери, LED осветление или сензори за влага.
Защо точно секционна врата Teckentrup? Защото много може да се каже в тяхна полза!
Здрави и много сигурни

Разчитайте на по-голяма сигурност със силен пакет от много отделни компоненти.

Изберете нашите иновативни устройства с много допълнителни опции за защита срещу кражба и контролирана със сензор вентилационна функция. Разчитайте на ефективно LED осветление за повече сигурност в гаража.

Възползвайте се от характеристиките за сигурност и устойчивост срещу влизане с взлом, много комфортна употреба, силна стабилност и гарантирано и съответно тествано качество.

Попитайте сега за секционните врати
Вградена врата и странични врати

Съвети, покупка, монтаж - вашият специализиран дистрибутор на Teckentrup

За нас ориентацията към решението означава - точно правилната услуга за нашите клиенти. Според вашите желания и нужди ние предлагаме обширни съвети, както и много малки и големи обслужващи предложения за планиране и монтаж на прецизно изработените гаражни врати. Нашите квалифицирани специалисти-партньори са наблизо и предлагат услуги, монтаж, съвети, изложение и поддръжка - всичко това от един източник. Можете да закупите своя индивидуална секционна врата чрез нашия специализиран партньор, както и да бъде монтирана, ако е необходимо.

Ние съчетаваме бързина и надеждност. С нашите специализирани партньори ние ви предлагаме всичко от един източник, от онлайн планиране до инсталиране. Ще получите експертни съвети и винаги най-добрата услуга за монтаж и поддръжка.

Свържете се със сертифициран дилър на Teckentrup, който ще ви посъветва на място, ще направи измерванията, ще инсталира новата врата вместо вас и ще изхвърли старата врата вместо вас.

Ще препратим вашето искане до подходящ специалист. След това нашият специалист-партньор ще се свърже с вас възможно най-бързо и, ако желаете, ще ви изпрати необвързваща оферта.

Вградена врата и странични врати
Вградена врата и странични врати

Попитайте за гаражната врата

Попълнете формуляра на тази страница и опишете възможно най-точно гаражната врата, от която се нуждаете. След това ще препратим това запитване до подходящ дистрибутор във вашия регион. Ако информацията е твърде неточна или ако имате някакви въпроси, нашият представител ще се свърже с вас.

Получена оферта

Въз основа на вашата заявка ще получите индивидуална оферта от нашия регионален специализиран дилър. По желание за самостоятелна инсталация, или включваща монтаж и, ако е необходимо, изхвърляне на старата врата. Ако е необходимо, нашият специализиран партньор може да измери вашата гаражна врата с точност до милиметри.

Доставка на гаражна врата

Ако сте приели офертата и сте изяснили всички въпроси с вашия специализиран представител, вашата гаражна врата ще бъде доставена след около две до шест седмици.

Монтиране на гаражна врата

При желание, гаражната врата може да бъде монтирана от наш квалифициран представител. Той също така може да демонтира и изхвърли вашата стара врата.

CarTeck задвижване

С нашите нови гаражни врати разчитайте на максимална сигурност с минимално заключване

Интелигентните задвижвания за гаражни врати CarTeck от Teckentrup са "Произведено в Германия" и могат да се използват универсално за секционни врати и врати тип „летящо крило“. Благодарение на оптимизираните профили на скоростта, те могат бързо да се отварят и затварят. Двигателят се движи по плътно опъната верига, така че да няма загуба на триене или загуба на мощност, както при въртящата се верига. С електронен двигател можете да контролирате отварянето и затварянето на вашата гаражна врата чрез ръчен предавател удобно от автомобила. Това е особено предимство при неприятно време или на тъмно: независимо дали през лятото или зимата, тромавото отключване на вратата през нощта при проливен дъжд или студ вече е в миналото! Освен това спестявате ценно време, когато нещата трябва да се свършат бързо: когато искате да напуснете къщата, просто влезте в автомобила и потеглете веднага; На път за вкъщи можете да паркирате колата в гаража си, без да спирате. Вашата гаражна врата се затваря с натискане на бутон чрез сигнал – при това без дърпане и с малко шум. Двигателите на гаражните врати осигуряват максимално удобство и допълнително качество на живот чрез повишен комфорт; това е особено ценено от хора с ограничена подвижност. Затова автоматизираното управление чрез висококачествено задвижване на гаражни врати е елементарна съставна част за един безпрепятствен дом!

Гаражни секционни врати
Гаражни секционни врати
Гаражни секционни врати
Двигатели на гаражни врати
Двигатели на гаражни врати
teckentrup
Teckentrup - официален сайт