За нас

Автоключарите и ключарите в ключарския ни център Key Service са с богат опит и са истински професионалисти в това, което вършат. На тел. 0883 911 911 може да ги търсите за всички проблеми по вашите механизми за заключване на автомобила или входната ви врата. Най-много за 30 минути майстор ключар ще бъде при вас, където и да се намирате в Пловдив и околностите.

Може да разчитате на услугите ни не само при аварийни ситуации, но и когато планирате ремонтна дейност или монтаж, свързани със заключващите механизми на вашия автомобил или врата. Естествено, изработваме и качествени дубликати на ключове и предлагаме висококачествени патрони, брави и др.

Нашият стремеж е да сме ви максимално полезни, защото знаем, че вашата сигурност и тази на близките ви, са най-важните неща. Доверете се на опита на нашите ключари и няма да съжалявате!

Ето услугите, които предлагаме в ключарските ни и автоключарски центрове в Пловдив:

Ключарски – аварийни и планирани:

    • Изработване на копия на ключове. Изработваме дубликати на всички възможни ключове – тяхната сложност и предназначение нямат значение. Разполагаме с професионална техника и богато разнообразие от уникални и рядко срещани профили.
    • Отключване на врати. Не съществува врата на учреждение, офис, къща, апартамент, която да не можем да отворим. Нашите майстори ключари ще извършат аварийно отключване без да оставят никакви следи и поражения по вратата.
    • Изваждане на счупени ключове. Ако в ключалката на патрона или бравата ви остане счупено парче или ключът заяде вътре – звъннете ни и ние бързо ще решим проблема без да нанасяме вреда на заключващите механизми.
    • Преработване на заключващи системи. Ако все още разполагате с касова брава, време е да я смените с по-сигурната секретна система за заключване, състояща се от секретни брава и патрон. Това е сложна дейност, в която обаче нашите ключари също имат богат опит.
    • Монтаж и демонтаж. Извършваме демонтаж и монтаж на всички аксесоари и механизми за заключване – патрони, дръжки, брави, райбери и др.
    • Ремонт на брави и патрони. Не бързайте да сменяте дефектиралите патрон или брава, те могат да се нуждаят единствено от ремонт, в което сме също сме специалисти.


Автоключарски – аварийни и планирани:

    • Ремонт на всички ключалки. Извършваме ремонт на всички ключалки на автомобила – независимо дали става въпрос за вратите, багажника или ключалката за запалване.
    • При проблеми с имобилайзера. При ситуация, в която имобилайзерът загуби връзката си с автомобила, пак може да разчитате на експресната и професионална помощ на нашите майстори автоключари. В някои ситуации се налага имобилайзерът да бъде изключен – услуга, която също предлагаме.
    • Изработка на автомобилни ключове. Предлагаме огромно разнообразие от оригинални автоключове, както и автокутийки. Може да разчитате на нас и за всички процеси по обучението им, за да се синхронизират те за работа с вашия автомобил.
    • Синхронизиране на дистанционни. Има ситуации, в които дистанционното управление губи връзка с вашия автомобил. Изхабена батерия на ключа или пък акумулатор са едни от честите причини. В тези ситуации отново може да разчитате на нашите автоключарски услуги.
    • Отключване на автомобил. Ако не успеете да влезете във вашия автомобил (било то заради загубен, забравен или откраднат ключ), потърсете ни незабавно. Не съществува превозно средство, което да не можем да отключим. Важно е да знаете, че при нашата дейност никога не повреждаме интериора или екстериора на превозното средство.
    • Изваждане на счупени или повредени ключове. Ако в автомобилната ключалка (за вратата на багажника, вратите или за запалването) остане счупено парче ви съветваме да не бърникате в тях и да не се опитвате да ги извадите сами, а да се доверите на нашия опит и в това отношение.
    • Програмиране на транспондер. Тази дейност е наложителна в ситуациите, в които чипът (транспондерът) в ключа ви и колата ви загубят връзка и като резултат двигателят няма да е в състояние да запали.
    • Прекодиране (пренареждане) на ключалки. Това е наложително когато ключалките на автомобила трябва да се адаптират към автомобилния ключ. Често това трябва да се направи заради откраднат или изгубен ключ, когато е наложително механизмите на вашето превозно средство да „забравят” за излишния автоключ.

В ключарския ни център предлагаме разнообразие от брави, патрони, ключове, аксесоари за врати и прозорци, кутийки. Работим с всички налични на българския пазар лицензирани вносители на заключващи механизми и обков. Наш приоритет е да работим с качествени материали от водещи фирми и да сме в крак с последните новости в бранша.

Може да ни намерите на тези адреси – разполагаме с място, където спокойно да паркирате автомобила си. Естествено, търсете ни и на тел. 0883 911 911, ако имате нужда от аварийна ключарска помощ или информация относно нашите услуги и продукти.