Синхронизация на табла, автоключове и дистанционни

Синхронизация на табла, ключове и дистанционни е услуга, която нашите автоключари предлагат. Такива извършваме в автоключарските центрове на Key Service или на място. Потърсете ни на тел. 0883 911 911 и автоключар ще пристигне на посочения адрес максимално бързо, за да синхронизира вашия автомобилен ключ, дистанционно или табло.

Синхронизация на автоключове и дистанционни

Key Service извършва синхронизация на автомобилни ключове и дистанционни. Има ситуации, в които дистанционното управление не се свързва с вашия автомобил, дори и след като смените батерията му. Тогава е много вероятно проблемът да е в липсата на синхронизация между тях. Ако е така, се налага ново обучение на автоключа. Това е процес, който няма как да извършите, ако не разполагате с необходимите софтуер и познания.

Понякога ключът ви загубва връзка с таблото и тогава автомобилът не може да запали. Може да се ориентирате по предупредителния жълт сигнал на таблото на вашия автомобил, който изобразява ключ. Тогава ни звъннете възможно най-бързо, има случаи, в които това е бързо отстраним проблем, но не и без познания и софтуер, който да разчете и поправи грешката на място.

Синхронизация на табла и модули

Загубата на връзка между вашия автоключ и автомобил не е единственият комуникационен проблем, с който може да се сблъскате. Понякога се губи връзката между имобилайзера и компютъра или автотаблото. Синхронизацията им е услуга, която също предлагаме в автоключарския ни център.

Един от най-често срещаните автоключарски проблеми, с който се сблъскваме в ежедневието, е този, свързан с имобилайзера. Понякога дори се налага да го изключим. Може да срещнете тази услуга като Immo Off. При повреда поради електронен дефект, софтуерен проблем, недобър контакт между имобилайзера и автоключа, скъсан ремък и др. може да се наложи намесата на авариен автоключар, който да го изключи.

Какъвто и проблем да имате с вашия автомобилен ключ, табло или дистанционно, е важно да останате спокойни и да се свържете с наш авариен майстор автоключар, който ще пристигне при вас максимално бързо.