Автоключарският център Key Service ви предлага пълна пълна гама от автоключарски услуги. Винаги можете да разчитате на помощта на авариен майстор автоключар – само ни звъннете на тел. 0883 911 911 независимо от проблема – дали сте си загубили автоключа, дали не можете да си отворите вратата, при проблеми по заключващите системи, имобилайзера, таблото и т.н.

Разчитайте на нас при следните ситуации:
 • Когато се налага да влезете във вашето превозно средство. Съществуват ситуации, когато не сте в състояние да влезете в него поради:
  • Не разполагате с ключ. Това се случва, когато сте го загубили, когато ви е откраднат или в редки ситуации – когато е останал в контактния ключ на колата, а вратите са заключени.
  • При повреда и блокиране. С течение на времето и многократната употреба се случва заключващите механизми да се износят и блокират. Същото важи и за останалите ключалки в автомобила: на жабката, на резервоара, на багажника и т.н. В такива ситуации нашите автоключари ще отворят вратите без да нанесат поражения по интериора на автомобила ви.
 • Вадене на счупени ключове от ключалки. Това се налага в случаите, в които било то поради износване или неправилна употреба от ваша страна, автоключът се счупва и част от него остава в механизма. Това отново е ситуация, в която ви препоръчваме да се доверите на авариен автоключар, защото ако не разполагате с необходимите познания и инструменти, може още повече да повредите ключалките при опитите за измъкване на счупеното парче.
 • При обучението на нов автоключ. Това спада при аварийните ситуации, когато сте го загубили или още по-лошо – са ви го откраднали. Тогава е задължително да се обучи нов такъв, което може да стане и на място при самия автомобил. Има ситуации, в които автомобилът ви не може да разпознае ключа ви, което налага тяхното синхронизиране.
 • При пренареждането или ремонтирането на ключалките. Когато те заяждат или не работят добре може да се наложи да ги смените или да ремонтирате старите. И в двете ситуации ще се наложи после да ги пренаредим по ключа на превозното средство. Същата ситуация важи и когато ви откраднат ключа и желаете автомобилът ви да го „забрави”. Важно е да знаете, че в подобни случаи застрахователните компании изплащат щети, само ако сте изпълнили това условие.
 • При кодиране и синхронизиране на дистанционно. Дистанционното управление на вашия автомобил отключва единствено вашия автомобил. В някои ситуации обаче връзката между него и компютъра на превозното средство се разпада и той не може да се отключи.
 • При изключване на имобилайзера (Immo Off). Има ситуации, в които превозното ви средство не запалва именно заради повреда в имобилайзера. Тогава на таблото ще забележите индикатор със знак ключ и ще разберете, че причината е именно тази, а не примерно в акумулатора или алтернатора. Тогава се налага изключването му, което се извършва чрез специален хардуер и софтуер.
 • При програмирането на чипа (транспондера). Той е много важна част, намира се в автокутийката и без наличието му двигателят не може да запали. При наличието на какъвто и да е проблем с него, разчитайте на нашите аварийни услуги в ключарските ни центрове.
 • Извличане на PIN код. Понякога, за да изключим имобилайзера на автомобила ви, ни е необходимо да знаем неговия PIN код. Той оторизира достъпа да бордовия компютър и го получавате при закупуването на превозното средство. Автоключарите ни имат софтуер, който е в състояние да го разчете без да се свързвате с дилъра, производителя и др.