Да не не можете да отключите вашия автомобил е  крайно неприятна ситуация и проблем, за който обаче нашите аварийни автоключари от Key Service имат решение, бързо ще се притекат на помощ и ще отключат вашето превозно средство. Ако изпаднете в такава ситуация, е важно да запазите спокойствие и да не се опитвате да използвате подръчни средства и методи, за да отворите. Причините да не можете да влезете във вашия автомобил може да са десетки, важното в случая е да сте информирани, че при абсолютно всяка една ситуация може да разчитате на нашите аварийни автоключари на тел. 0883 911 911.

Най-често срещаните причини, за да не отключите автомобила си

Нашите аварийни ключари имат изключително богат опит в отварянето на абсолютно всякакви превозни средства – от най различни марки и модели. Най-често тяхната намеса е необходима в случаите, в които:

    • Нямате автоключ. Винаги разполагайте с повече от един ключ, ако нямате, направете си, защото това ще ви спести големи главоболия впоследствие. Най-често когато нямате ключ, се налага наш колега да се намесва поради:
        ◦ Загубване на автоключа. В тази ситуация на адреса ще пристигне майсторът, който ще отвори автомобила ви без да причинява щети по интериора или вратите. След това ще обучим и нарежем нов ключ, който ще отваря единствено вашата кола.
        ◦ Кражба на автоключа. След кражба наш майстор ще отвори превозното средство, но ще се наложи и да пренареди всички ключалки, както и тази за запалването, защото единствено така превозното средство ще „забрави” изчезналия ключ и той ще стане неизползваем. После ще обучим нов ключ, който автомобилът ще разпознава.
        ◦ Автоключът е на таблото. Това е често срещан проблем. Дори има ситуации, когато двигателят работи, ключът е на таблото, шофьорът излиза извън превозното средство по някаква причини (по физиологични нужди, да оправи нещо по чистачките и др.), вратата зад него се затваря и той не може да влезе отново. Паниката в такава ситуация се подсилва и от факта, че двигателят работи, както и от това, че често това се случва на най-закътаните места или там където автомобилът ще пречи. В такава ситуация веднага намерете начин да се свържете с нас.
    • При повреда на автоключалките. Както всеки един механизъм и тези на вашия автомобил се износват и повреждат след продължителна и често неправилна употреба. В ключалките навлизат прах и влага, ключът се износва и т.н. Всичко това може да доведе до тяхното недотам добро функциониране или дори до блокирането им. Често срещана ситуация, особено при багажника е, той да блокира или да не може да се отвори или да се заключи. В такава ситуация не се опитвайте да го поправите без да притежавате уменията и необходимите инструменти. И в тази ситуация се обърнете към професионалистите, защото това винаги ще ви спести много средства, нерви и време.
    • При счупване на автоключа. Често причините за това могат да се крият в износването на автоключалката, силен натиск или поради изхабяването на самия автомобилен ключ. Тогава част от него може да остане в ключалката.

Важното е да запомните, че независимо от причината, поради която не можете да отключите вашия автомобил, винаги може да разчитате на нашите аварийни автоключари.