Колко ще струва изработването на автомобилен ключ?
Нарязването на блейда (металната част) няма да е скъпо. Освен да се нереже обаче, ключът трябва и да се обучи, за да е синхронизиран той с вашия автомобил. Обучението зависи от модела и марката на превозното средство. Във всеки един случай винаги ще сте информирани предварително за цената. За по-редки и луксозни марки автомобили може да е по-скъпо. Но ви препоръчваме винаги да разполагате с резервен автоключ, защото ако го загубите, после ще похарчите много повече, за да го възстановите.

Колко време отнема нарязването и обучението на автоключа?
Стандартно 30-40 минути, но това отново зависи от конкретния автомобил и година на производство.

Трябва ли да присъствам с автомобила, за да се обучи ключът?
Желателно е, ако имате такава възможност. Така нашите автоключари ще имат достъп до информацията в автомобила ви. Ако нямате такава възможност, донесете ни работещ ключ, по който ще изработим копие. Винаги е добре преди да предприемете каквото и да е било да ни потърсите, за да ни кажете марката, годината, модела на превозното средство.

Продавате ли кутийки за автомобилни ключове отделно?
Да, в нашите автоключарски центрове предлагаме автокутийки. На място може да извършим и подмяната – да преместим старите елементи от вече неработещата ви автомобилна кутийка в новата.

Колко би ми струвало аварийно отваряне на автомобила?
Това зависи от вида на проблема, времето, което ще ни отнеме, защото понякога на вид лесните ситуации се решават трудно. Естествено, важи и обратното – с наглед много трудни проблеми понякога се справяме изключително бързо. Във всеки случй обаче няма да бъде непосилно скъпо – за нас е важно клиентите винаги да са доволни и да препоръчват нашите автоключарски услуги.

Вашата дейност налага ли разглобяването на автомобилната врата?
Има ситуации, в които това е наложително, но може да сте спокойни, че нашите автоклюари са изключителни професионалисти и няма да оставят следи от дейността си.

Предлагате ли смяна на автомобилните ключалки?
Предлагаме автоключалки, но бихме могли да ремонтираме и старата ви, така че заповядайте с автомобила при нас. На място ще преценим състоянието на вашите заключващи механизми и кой е най-изгодният за вас вариат.

За колко време ще пристигне аварийният ключар след обаждането?
В общия случай за 20 минути. Понякога са възможни малки забавяния поради задръствания, пренатоварен график  или пък неблагоприятни метеорологични условия.