Преработване на заключващи системи

Не отлагайте решенията, които касаят сигурността на вашия дом, имущество и семейство. Ако имате касово заключване (механизмът не е с патрон, в който вмъквате ключа), съветът на нашите майстори ключари от keyservice.bg е да промените вида на заключването. Тоест да смените остарялата касова система с по-модерна и сигурна система за защита.

Касовата брава няма патрон (както са секретните брави) за задвижване на механизма. Тя е известна с това, е здрави и цената е малко по-малка от секретните механизми. Основният проблем с касовата брава обаче е, че е по-лесно да се разбие, сигурността й е доста по-ниска в сравнение със секретните заключващи системи. Затова ви съветваме да смените вашия вид заключване. Не отлагайте това решение!

Предимства на секретното заключване

Секретната брава не може да съществува сама, тя винаги върви с патрон, което значително разширява вашия избор. Патронът е този, който извършва заключване и заключване на ключалката чрез завъртане на специалния секретен ключ. Това е една от причините, поради които този заключващ механизъм е много по-надежден от касовия - производителите на системи за сигурност постоянно инвестират в разработването и защитата на секретните механизми за заключване.

Съществуват най-модерните видове патрони, налични на пазара, кито предлагаме и в ключарските центрове на keyservice.bg.
Един от аргументите срещу използването на секретни брава и патрон е, че тази комбинация ще струва повече от касовата. В допълнение към факта, че често „евтиното излиза скъпо", един несъмнен аргумент против това убеждение е, че докато при секретното заключване можем да заменим или сменим само патрона или бравата, то при касовата брава ще се наложи да сменим цялата.

Промяна на заключващата система

След като сте се уверили, че това е най-сигурният вариант, инвестирайте малко финанси във вашата сигурност. На място ще пристигне наш консултант, който ще направи необходимите измервания на вашата врата и на мястото, където ще бъде инсталирана ключалката. Той ще отговори на всичките ви въпроси по изчерпателен начин и ще предложи опции, съобразени с вашите изисквания и бюджет. Комбинациите са много - ще ви предоставим оптималното решение за секретна ключалка, патрон и защита за него (броня). След това ще ни трябват няколко часа (понякога по-малко, в зависимост от вратата, местоположението, механизмите, които сте избрали и т.н.), за да променим заключващата система. Трябва само да имате предвид, че това ще бъде придружено от много шум, характерен за всички ремонти.

Тук е мястото да добавим, че за да извършите тази подмяна и за всички други дейности, свързани с ремонт на заключваща система, ще трябва да ни предоставите лична карта, но също и документ, удостоверяващ, че вие сте собственик на жилището където се извършва ремонта.