Ремонт на всички видове дръжки, брави, ключалки, патрони

В ключарските ни центрове ремонтираме абсолютно всички заключващи механизми – патрони, брави, дръжки и др. В някои случаи ще е достатъчно да ни донесете разваления такъв на място, в други ситуации може да се наложи при вас да пристигне майстор ключар на място.

Кога се налага ремонт на заключващите механизми

Подобно на абсолютно всички други, и заключващите механизми се нуждаят освен от поддръжка, но и понякога от ремонт и смяна. С течение на времето механизмите започват да се износват.  Елате в ключарските ни центрове, където ние можем да порравим всеки един механизъм. Ако не мже да измъкнете повредената патрон и ли брава, при вас ще дойде авариен ключар, за да извърши ремонта на място.

Много е неприятна ситуацията, когато в дома ви има кражба или опит за взлом. След такива действия често не само бравата и патронът са неизползваеми, но често се налага и ремонтиране на касата и на самата врата. Нашият съвет е веднага да ни потърсите, ако станете жертва на кражба. Наш майстор ще дойде на място, и ще направи най-добрата възможна оценка на състоянието на заключващите механизми. Някои може да изглеждат в лошо състояние, но пък биха могли да се поправят, докато при други би важало обратното.

Освен бравите и патроните, дръжките също се развалят често. В състояние сме да поправим всяка една, независимо дали е входна, за вътрешна врата, за витрина, за дограма и мн. др.

Как да поддържаме изправни заключващите механизми
    • Не дръжте ключа за горния му край при отварянето на вратата.
    • Не насилвайте ключа при дейността си с него. Ако не работи нормално – донесете го в нашия ключарски център.
    • Никога не поставяйте два ключа от двете страни на вашата брава.
    • Ако ви се наложи да монтирате или демонтирате каквото и да е било, винаги ползвайте професионалисти ключари.