Изработване на дубликати на ключове

Предлагаме абсолютно всички битови ключарски услуги – винаги може да разчитате на опита и професионализма на нашите майстори. Заповядайте в ключарските ни центрове или ни звъннете на тел. 0883 911 911, за да ви информираме не само за ключарските продукти, които предлагаме, но и ако попаднете в аварийна ситуация.

Изработването на дубликат на ключ е най-разпространената ключарска услуга, която ние, естествено, предлагаме. Имаме голямо разнообразие от най-различни заготовки за всички видове ключове – като се почне от най-стандартните и разпространени такива секретни или за интериорни врати и се стигне до редки модели, предназначени за високотехнологични брави и патрони. Тези заготовки внасяме от производителите им, което е още един плюс, освен тяхното качество – можем да си позволим да извършваме тази услуга на доста конкурентни цени.

През последните години всички производители на системи за сигурност и на заключващи механизми развиха до такава степен своята дейност и продукти, че в момента предлагаме изключително сигурни и високотехнологични брави и патрони, които се славят с това, че са практически непробиваеми. Винаги когато купувате нова брава или патрон и те имат карта към тях – пазете я на сигурно място! Евентуални копия на ключовете за тези механизми впоследствие може да бъдат изработени единствено при наличието на този документ. Това е с цел да се спре безогледното копиране, често с цел кражба.  Ако загубите тази карта има опасност да не може да ви бъди изваден дубликат.

Друго, което е хубаво да имате предвид, е, че е желателно дубликат да се направи по оригинала на ключа. Винаги при изработката на копие има някои леки разминавания, които не са фатални, но ако се репродуцират няколко пъти, това може да доведе до недобро функциониране на ключа. Така че винаги по възможност ни носете оригинала. Също така в идеалния вариант ни донесете и патрона или касовата брава, за да проверим на място дали новият ключ ще функционира правилно.

Изработваме дубликати на всички видове ключове: за къщи, жилища, апартаменти, офиси, за допълнителни брави, патрони, касови брави, за пощенски кутии, катинари, стъклени витрини, вътрешни врати, за вериги за велосипеди и т.н. Най-разпространените ключове, на които ежедневно правим дубликати, са следните:

    • Най-разпространените секретни ключове, без значение дали са луксозни, високотехнологични или от ”стандартните”.  
    • Ключове с ямки. Така се наричат тези сигурно ключове, които имат малки дупчици и се поставят хоризонтално в патрона.
    • Кръстати ключове;
    • Обикновени ключове – такива за врати на шкафчета, чекмеджета, интериорни врати и др.
    • Всички видове ключове, предназначени за касови врати.