Изграждане на Мастер системи

Предлагаме богата гама от корпоративни ключарски услуги – винаги може да разчитате на опита и професионализма на нашите специалисти по заключващи системи и системи за сигурност. Звъннете на тел. 0883 911 911, за да ни информирате какво искате да постигнете, за вашия бюджет и заедно ще намерим най-добрия за вас работещ вариант.

Какво представляват мастър системите?

Най-общо казано, това са системи, които контролират достъпа. Те се правят по индивидуална поръчка на всеки клиент и са подходящи за големи офиси, магазини, хотели и въобще места, където, в които има много ключалки и системи за заключване, но и различни нива на достъп. Така примерно мениджърът ще може да отключва всички създадени предварително нива, докато обратното няма да важи. Това е т. нар. вертикално решение, но може да се обособят и хоризонтални групи – например средният управленски състав да отключва едни видове врати, работещите в кухнята – други и т.н. Това улеснява достъпа на всички работещи, но и гарантира изключително ниво на сигурност.

Тези системи са отворени – могат да се добавят и изключват кръгове, нива на достъп и т.н. Възможно е заключващите механизми да не са непременно секретни ключалки, но например катинари – като принципът е същият, което е удачно да използване в производствени помещения, складове и т.н.

В keyservice.bg имаме богат опит в работата с мастър системи.  Доверете се на нашия опит – контактуваме с най-добрите производители на секретни патрони и въобще на системи за сигурност, а специалистите ни са с богат опит. Заедно ще намерим решение и на привидно най-сложната ситуация.