За вашия бизнес

През годните ключарски ателиета „Кей Сървис“ са изградали здрави връзки с бизнеса и вървим ръка за ръка с вашите нужди и потрбности. Ние сме се усъвършенствали в предлагането на подходящото решение за вас.

Издаване на фактури, необходими за удостоверяване на извършените покупки и услуги, изисквани от фирмите.


Мастер система е специална система от ключалки и ключове. Един ключ Ви дава възможност да отворите всички или част от вратите в сградата. Всеки от служителите може да отвори врата, само до която му е даден достъп. Като част от една и съща система, могат да бъдат свързани различни видове ключалки (двустранни ключалки, халф ключалки, ключалки на пощенски кутии, катинари и т.н.).
Заключващите системи с марка Codkey Technologies,Evva, Winkhaus,са произведени по европейски стандарт за качество, защитени с патенти. Ключалките са защитени с ID карти,а това не позволява изваждането на ключ дубликат от неоторизирани лица.
Всяка мастер система може да съдържа мастер ключ (един или няколко). Той ви позволява да имате бърз достъп до всички врати и помещения в сградата при инзвънредни ситуации (пожар, земетресение или каквато и да е нужда от евакуация).
Управлението на достъпа е важен елемент от съвременната работна среда. Ето защо, с мастер системата, можете да управлявате човеко-потока в сградата. Може лесно да направите така, че  всеки от членовете да има ниво на достъп,адаптиран с неговите нужди.
Мастер системата е система, която може да се адаптира към всички възможни видове решения. С един ключ може да отворите (входната врата на блока, апартамента, къщата, гаража, мазето, пощенската кутия, вратата на офиса и т.н.).
Съвременните електронни системи за контрол на достъпа поддържат прецизна логове за времето и мястото на събитието.В комбинация с подходящ софтуер могат да се превърнат в мощен инструмент за отчитане на работноте време. Приложенията на такива системи са практически неограничени – те могат да бъдат използвани в големи предприятия и компании, офиси и административни сгради, търговски центрове, хотели, развлекателни комплекси, банки, градски транспорт,фитнес зали.
Със Наредба № 8121з-647 от 1 Октомври 2014 Г. за правилата и нормите за пожарна безопасност при експлоатацията на обекти, издадена от Министерството на вътрешните работи и Министерството на инвестиционното проектиране, всички врати обслужващи аварийни изходи и евакуационни маршрути, трябва да се отаврят лесно и без забавяне. Ключарски ателиета „Кей Сървис“ са специалисти по поставяне и изграждане на антипаник механизми. Нашите партньори и производители на антипаник обков от Omec Italy, повече от 30 години произвеждат и налагат на пазара продукти, систематично проектирани да изпълнят всички приложими нормативни изисквания.
В забързаното и динамично ежедневие на частния бизнес, който е ангажиран с логистика и пренос на скъпи стоки и парични средства, става податлив на опити за кражба. За това ние предлагаме монтаж на реномирани европейски марки заключващи системи,осигуряващи спокойствието на вашите служители и сигурността на стоката.
С навлизането и използването на вендинг автоматите в нашето ежедневие, техните собственици много често имат проблеми свързани със заключването на съоръжението. При нас може да получите пълно сервизно обслужване на заключването. Можем да предложим още и различни видове планки за катинари, ремонт на прекодиращи ключалки “RIELDA”, ремонт на тубуларни ключалки, катинари с еднаква секретност, изработка на дубликати на всички видове тубуларни и секретни ключалки, аварийно отваряне и абонаментно обслужване.